Weinheim 2018

En lille beretning fra Weinheim 2018 af Jens Ole, OZ9ZZ

I år var der 14 der havde valgt at tage turen til Weinheim, igen var vi nogenlunde heldige med vejret op til 30 grader men også nogle få regnbyger, da det var meget tørt dernede, de har også haft en varm sommer, så blev det ikke til noget mudderbad.

Vi er nogle stykker der starter tidlig derned, så Onsdag aften er der bøffer på grill og rødvin, så råhygge efter en lang køretur.

Torsdag ankommer flere og tradionen tro tager vi på ”Beergarden” i Weinheim og spiser aftensmad i år 10 fra OZ + 4 fra DL.

Fredag bliver der fyldt godt op på pladsen, efterhånden er der næsten kun mobilhomes man bor i, men vi er jo Vikinger og bor stadig i telte, hi. Om aftenen det sædvanlige grill og bålhygge ved DL0WH.

Lørdag tager vi til loppemarked, de fleste benytter shuttel bussen derind, men efterhånden er der langt imellem de gode fund,

Men man møder altid en masse kendte til en snak så er rart at møde nogle kendte enten fra QSO eller fra tidligere. Senere er der nogle der lige skal have IS i Weinheim. Lørdag er der igen Grill og hygge på pladsen.

Søndag er der Brunch hos DL0WH, vi pakker ned og nogle vælger at køre før Brunch.

Jeg tror vi alle kom hjem til OZ uden de store problemer, efter nogle hyggelige dage.

Herunder ses lidt stemningsbilleder fra turen, bemærk f.eks Ole, der sidder med en elektrisk hvepse dræber, Han var STORVILDTS jæger, der var EXTREM mange Hvepse dernede, men hvis kun 1FF der blev stukket, hi.

Vi ses dernede næste år , OZ9ZZ Jens Ole

Print Friendly, PDF & Email

Hits: 552