VUSHF2023

Så er der åbnet for hjemmesiden til årets VHF Træf i Ånnaboda, Sverige.

https://vushf2023.se

Der er endnu ikke så meget, men der er da en liste hvor man kan melde sig hvis man er interesseret i at deltage.

Meld jer på listen hvis I har intention om at skulle afsted. Det er en indikation for arrangørerne om hvor stort det kan blive, og giver os andre en mulighed for glæde os til at mødes. Coronatørken trækker stadig spor.

Under overskriften ”Interrested in Information?” kan man klikke på ” Find your friends here! for at komme til en liste over kommende deltagere.

Vi ses i Ånnaboda.

Print Friendly, PDF & Email

Hits: 301


Comments

VUSHF2023 — 3 Comments

 1. Hej Allan – nu har jeg prøvet flere gange at komme på den liste du beskriver. Men det kræver en adgangskode, som jeg ikke har. Forespørgsler om nulstilling af adgangskode bliver ikke besvaret – har prøvet den sidste ugestid. Måske andre har samme problem – og det er derfor man kun ser en enkelt dansk tilmelding?
  73 Ole OZ2OE

  • Hi, det skall inte behövas någon inloggning. Vilken webläsare använder du? Kontakta gärna mig direkt på mail, sök på mitt call, så hittar du epostadressen.

   Thomas, SM0KBD
   Webmaster

 2. Hej Ole

  Jeg kan heller ikke lige se at man kan logge ind, men via dette link kan man tilmelde sig nyheder, og vælge at blive vist som deltager. Måske det er sådan de andre oz’er har gjort ?

  73 Allan, oz7z

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.