VUSHF-Redaktør søges

Svend-Erik, OZ8SL har bedt om at blive afløst som ”Spalteredaktør” efter 35 år på posten.

Vi har takket Svend-Erik mange gange for lang og tro tjeneste og søger nu efter en afløser, til at betjene VUSHF-folket med nyheder, oplysninger og andet relevant stof.

VUSHF-udvalget har for nylig holdt møde og besluttet at benytte lejligheden til at foretage flere ændringer, – både i udvalgets sammensætning – såvel som i præsentationen af VUSHF-stoffet:

1) Fremover vil ”tabeller” som Locator-toplisten og DX-rekorder kun være at finde på VUSHF-udvalgets hjemmeside, hvor vi arbejder hen imod en selvbetjenings-løsning så man løbende kan opdatere sine data. Administreres af OZ1FF og web-master, OZ7Z.

2) VUSHF redaktøren vil fremover skulle forsyne primært VUSHF-spalten i OZ, men også i samarbejde med de øvrige udvalgsmedlemmer af VUSHF-udvalgets hjemmeside med VHF, UHF og Mikrobølge-stof, således afvejet at akutte nyheder og kortere indlæg kommer på hjemmesiden hvorimod længere indlæg af både underholdende, mere varig karakter og ting af historisk interesse vil være oplagt stof i VUSHF-spalten i OZ.

Balancen mellem de meget forskellige områder, fra repeatere på VHF – til DX på mikrobølge m.m.m. bliver det op til den nye VUSHF-redaktør at finde frem til.

Er det noget for dig? Så lad os høre fra dig.

Send en mail med lidt information om dig selv og om hvordan du mener at kunne bidrage, til:

 

Vy 73 de EDR’s VUSHF-udvalg.

Print Friendly, PDF & Email

Hits: 1157


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.