NAC multi-operatør klasser midlertidig lukket.

På grund af den igangværende coronaepidemi, har VUSHF-udvalget besluttet midlertidigt at suspendere multi-operatør klasserne i NAC. Det betyder i praksis, at der ikke kan uploades logs i disse klasser. Forhåbentligt vil denne situation kun være aktuel i få måneder. Vi holder nøje øje med udviklingen og anbefalingerne fra myndighederne. I mellemtiderne håber vi på at se mange deltagere som single-operatører. Vi skal holde fast i hverdagen.

Temporary suspension of multi-operator sections in the nordic activity contests.
Due to the current corner-virus epidemic we are suspending the multi operator sections. We will closely monitor the situation and the reccoemndations from the authorities and hope to lift the restrictions within the next few months. In the meantime we look forward to seeing you as single operators in the coming contests.

Print Friendly, PDF & Email

Hits: 183


Comments

NAC multi-operatør klasser midlertidig lukket. — 3 Comments

 1. Helt ærligt?
  Det er latterligt – private forsamlinger på op til 10 er altså stadig tilladt.
  Der er ikke brug for, at VUSHF udvalget også skal spille ‘big mama’ rollen.

 2. Der er ingen der spiller “Mor” her. Du kan køre alt det NAC contest du vil, men der er ingen grund til at starte nye smittekæder, ligesom reglerne ikke sætter nogen grænse for antal operatører.

  • Jeg er helt enig i, at vi ikke skal starte nye smittekæder, og jeg har sandelig ikke tænkt mig at deltage i en multi operatør NAC.
   VUSHF udvalget er velkommen til at anbefale et stop, men I forsøger vist at løse et ikke eksisterende problem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.