Program for Vinter VHF dag 14 januar

Lørdag den 14 januar fra kl 9-15 afholdes der efter 2 års corona pause endelig igen vinter VHF dag. Det er som vanligt på Valdemarsskolen Skolegade 9 i Ringsted. Programmet byder på foredrag, loppemarked, kåring af årets VHF-profil, møde med VUSHF-udvalget og generalforsamling for DAVUS/OZ7IGY. Der kan købes både mad og drikke.
Er man på vej ind i verdens bedste hobby er dagen også der hvor man kan tage sit certifikat og få sendetilladelse, se link til tilmelding i program nedenfor.
Det gode selskab og interpersonel kommunikation vil med garanti være i top. Overskudet fra dagen går til driften af OZ7IGY, og det er dyrt midt i en energikrise, så spar ikke på håndørene.

Tilmelding til at sælge på loppemarked er ikke nødvendigt, men ønsker man alligevel at reservere bord til loppemarked kan det gøres hos OZ5TG, skriv til .

Der er også mulighed for at afhente varer bestilt i EDRs webshop, blot man giver besked ved bestilling og betaling senest d. 11 januar.

Dansk Vinter VHF Dag2023

 

Print Friendly, PDF & Email

Hits: 3554


Comments

Program for Vinter VHF dag 14 januar — 2 Comments

  1. Dejligt at der igen kan komme lidt indtægt til IGY…
    mht. til vhf-dagen, så har i ikke skrevet noget omkring hvor der kan parkeres ???

    mvh
    Lars oz1fjb – ou2v – ov1bcn

  2. Hej Lars,

    Der er parkeringsmuligheder både direkte ved skolen og i nærheden. Kommer du op af for iddagen, skal du måske gå et et par hundrede meter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.