Ny dansk rekord fra OZ1DLD/P ?

OZ1DLD/P NAC 144 MHz Oktober 2016

OZ1DLD/P NAC 144 MHz Oktober 2016

Da jeg var inde på vores contest-robot forleden faldt jeg over en kommentar fra OZ1DLD (kan ses hvis man holder musen henover X), Bent skriver, at det var hans test nr 400 fra Skamlingsbanken, det må da være ny dansk rekord ? Tillykke Bent.

Det er virkeligt imponerende, at Bent 2 tirsdage om måneden er på Skamlingsbanken, hvor han ene mand sætter antenner op, og deltager i NAC, forøvrigt med et meget flot resultat. Bent har været i gang siden ca. 1984, så med lidt hurtig hovedregning giver det 23 år, så Bent har jo været /p på Skamlingsbanken små 20 gange om året, i alt slags vejr, godt gået.

Det er jo ikke det helt store der skal til for at opnå et godt resultat på 2m, en eller 2 antenner en 50-100W, en god fritliggende qth, og man kører over 100 qso’er på en aften.

Kan kun opfordre folk til at tage ud en gang i mellem, man kan jo starte med en varm sommeraften, evt. tage et par med fra klubben. Hos OZ1ALS startede vi med at tage ud /P for en del år siden, det vil jeg skrive lidt om en anden gang.

Jeg modtager gerne indlæg fra andre der vil fortælle lidt om deres aktiviteter på VUSHF, vi kunne også starte med en præsentation af de aktive danske radioamatøre på VUSHF, skriv endelig hvis du har noget du vil dele !

 

73 Allan, OZ7Z  email :

 

Print Friendly, PDF & Email

Hits: 1066


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.