Kuwait på 4 meter 27/6-2017

Den 27/6 2017 kl 10:53 UTC fik jeg kørt 9K2YM på 70 MHz. Det er sandsynligvis en førstegangsforbindelse.

Jeg havde været i haven for at klippe hæk og da jeg bagefter kom ind i shack’et, så jeg at 9K2YM var spottet på 70,170 MHz. Jeg tunede straks ind, men hørte et kraftigt JT65 signal på frekvensen med et svagt CW signal i baggrunden. Jeg nåede at tænke, at nu røg chancen for at køre ham pga. digi-QRM. Men så slog det mig, at det kunne være 9K2’eren på JT65, og efter et minuts ventetid dukkede også “CQ DX 9K2YM” op på skærmen. Kørte ham derfor på JT65. Senere skiftede han til SSB og CW med signalstyrker op til S7. Åbningen varede ca. 15 min fra det tidspunkt jeg kom på.

– jeg er glad for at hækken ikke var dobbelt så lang!

Vy 73 Ole OZ2OE

Print Friendly, PDF & Email

Hits: 778


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.