24 GHz aktivitet 2. april 2016

24ghz_2april2016

 

Hej alle

Jeg skriver for at informere om en mikrobølge aktivitet, der vil blive afholdt lørdag den 2 april om eftermiddagen.

Detlev, DJ1LP, vil sammen med andre nordtyske stationer være /P fra Aschberg, JO44UK30BB, og jeg vil tage opstilling på Skamlingsbanken, JO45SK. Vi vil så prøve at få forbindelse over de ca 112 km på 24 GHz. Vi planlægger også at tage 47 GHz udstyr med.

Det vil være sjovt hvis andre har lyst til at deltage i aktiviteten – enten fra hjemme QTH eller portabel. Så spred gerne denne information videre. Er der idèer eller kommentarer, så skriv gerne til alle på adresselisten, ellers lad mig få et feedback om I kan deltage, evt. hvorfra og på hvilke bånd. Jeg laver lister og skedplan – og informerer tilbage.

Vi har tidligere afholdt tilsvarende mikrobølge aktiviteter. Denne gang er det lagt tidligere på året, for at undgå at mængden af vanddamp i atmosfæren – og dermed dæmpning på 24 GHz – er for stor. Forhåbentligt bliver vejret så man kan opholde sig udendørs.

Udover at bruge mobiltelefon som backup, vil Detlev og jeg tage 70 cm FM med, for at prøver det som intercom. Ved at bruge en lille retningsantenne, burde det kunne række.

Vy 73 Ole, OZ2OE

Print Friendly, PDF & Email

Hits: 1123


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.